за нас

Една от основните експертизи на екипа, който стои зад този проект, са дизайн и брандинг. Като специалисти в тази сфера установихме, че доста малки и средни бизнеси не разбират изцяло важността на тази стратегическа бизнес функция. Поради тази причина много добри продукти и услуги не са достатъчно привлекателни за крайните потребители. Решихме, че трябва да направим нещо по въпроса и да променим нещата.

Затова създадохме инициативата
For Better Branding

Дългогодишна кауза, която цели да отвори тази голяма тема и да запознае всички бизнеси в България със значението на брандинга за бизнес резултатите, защото дори да имаш добра услуга или продукт, ако той има лоша визия, никой няма да иска да си я купи.

Вярваме, че подпомагайки малките и средни бизнеси бихме могли да подобрим икономическата среда в България и да осигурим на потребителите по-голямо разнообразие от добри услуги и продукти. Това е дълъг път, който всички заедно трябва да извървим.

Our Skills

Design
80%
Branding
41%
Strategy
70%
Digital
100%

7

Hero's Member

100

Sleepless Hours

99%

Positive Feedback

1000+

Cups of Coffee

Нашите цели

  • Да създадем комуникационен портал, от който всеки един бизнес да може да черпи актуална и релевантна информация за брандинга.
  • Заедно с всички наши партньори да подпомагаме българските компании с идеи, знания и готови решения за техните брандове.
  • Да направим българския малък и среден бизнес по-конкурентен, като изградим основните му бизнес активи, посредством нашите кампании.

Нашата мисия – Мечтаем за една по-добра бизнес среда в България с конкурентни брандове на световно ниво.

Our Skills

Design
80%
Branding
41%
Strategy
70%
Digital
100%

7

Hero's Member

100

Sleepless Hours

99%

Positive Feedback

1000+

Cups of Coffee